Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در نشست خبری خود با بیان اینکه پدافند غیرعامل شیمیایی از جنس غیرنظامی برای دفاع از شهر و کشور است، از برگزاری همایشی با این مضمون صبح چهارشنبه در این دانشگاه خبر داد و گفت: هدف از برگزاری همایش ملی پدافند شیمیایی اشتراک‌گذاری آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی و بهره‌گیری از تجربه متخصصان امر است تا این امر بتواند به مردم در مواقع بحران کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان اینکه پنج کارگاه آموزشی در حاشیه این همایش ملی برگزار می‌شود، افزود: مبانی و اصول پدافند شیمیایی، الزامات پدافند شیمیایی در مقابله با نشت آن در حوادث، مدیریت مخازن مواد شیمایی و اطفا آن‌ها، مجموعه اقدامات اورژانسی برای امداد و نجات، آشکارسازی و تشخیص عوامل و مواد شیمیایی از عناوین کارگاه‌های این همایش ملی خواهد بود.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه با حضور وزرای نفت و علوم در تهران قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشاف با شرکت ملی نفت ایران بسته‌شده است، اظهار کرد: کاربرد ژئومکانیک در اکتشاف منابع هیدرو کربوری و فناوری‌های نوین حفاری و مهندسی نفت در چاه‌های اکتشافی عنوان این قرارداد است که هدف آن تدوین نقشه راه توسعه فناوری محسوب می‌شود.

او با بیان اینکه مجموعه اقدامات صورت گرفته در این همایش می‌بایست به ایجاد گفتمان پدافند شیمیایی میان اساتید و دانشجویان منتهی شود، گفت: امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه و قرارگاه پدافند غیرعامل کشور و همچنین ایجاد رشته پدافند غیرعامل در این دانشگاه رویکرد‌های مهمی است که در این همایش پیگیری و دنبال خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه دانشگاه باید برای کمک به حل بحران قبل از وقوع حادثه در میدان حضور داشته باشد، ابراز داشت: مجموعه این تحقیقات علمی در نهایت کمک خواهد کرد تا با بهره‌گیری از آموزش‌های صحیح در صورت حمله شیمیایی چه طور بتوانیم خطرات و تلفات را به کمترین حد کاهش دهیم.

فاتح ضمن بیان اینکه رئیس پدافند غیرعامل کشور، استاندار سمنان، مدیران کل و دیگر اساتید به‌نام ازجمله دعوت‌شدگان به این همایش ملی هستند، تصریح کرد: مصون‌سازی زیرساخت‌ها، امداد و درمان مصدومان، طرح پاسخ اضطراری، مدیریت و فرماندهی در حوادث شیمیایی، رفع آلودگی، رصد تهدیدات، حمل‌ونقل مواد شیمیایی پرخطر، مدیریت پسماند مواد خطرناک، مهندسی اطفا حریق، تروریسم شیمیایی و رفع آلودگی و جلوگیری از انتشار مواد شیمیایی ازجمله محور‌های همایش پدافند غیرعامل شیمیایی در دانشگاه صنعتی شاهرود را تشکیل می‌دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه فردا چهارشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی از سه پروژه این دانشگاه رونمایی می‌شود، گفت: خوابگاه دخترانه شقایق با ۵۰ اتاق و ۲۰۰ تخت با زیربنای چهار هزار و ۷۰۰ مترمربع افتتاح خواهد شد.

او در ادامه تصریح کرد: این مجموعه با روشن شدن چراغ کمک خیرخواهانه خیران به مبلغ ۵۴۰ میلیون تومان و بهره‌گیری از مساعدت یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان وزارت علوم و دو میلیارد تومان مصوبه سفر رئیس‌جمهور و اختصاص هفت میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان از درامد دانشگاه درمجموع با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسیده است.

وی ضمن بیان اینکه ۶۵ درصد دانشجویان این دانشگاه غیربومی هستند و لذا تأمین خوابگاه در اولویت است، تصریح کرد: امروز با پرداختن به این اولویت و همچنین آماده‌سازی مجتمع ۱۶ واحدی توانستیم ۵۳۰ تخت خوابگاهی در سال جاری به مجموعه دانشگاه اضافه کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه این دانشگاه طی سال‌های اخیر با افت دانشجو مواجه نبوده است، ابراز داشت: مفتخریم که با آماده‌سازی ظرفیت‌های لازم برای اسکان دانشجویان در دفترچه کنکور سراسری اعلام کرده است که خوابگاه به همه متقاضیان تعلق خواهد گرفت که باید در این مهم قدردان اعضای هیئت‌علمی بود که از بخشی درامد خود برای افتتاح این مجموعه گذشتند.

فاتح ضمن بیان اینکه سرای دانشجو نیز با زیربنای یک هزار و ۸۷۵ مترمربع و ۳۰ اتاق آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: برای این مجموعه که از سال ۸۸ کلنگ آن بر زمین خورد بالغ‌بر چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه صرف شد که صرفاً این اعتبارت در شرایطی که هیچ ردیف اعتباری دولتی نداشت تنها پیگیری مسئولان دانشگاه را می‌طلبد.

او با بیان اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود پرچم کارآفرینی را برداشته است، افزود: تأسیس فضای کار اشتراکی استارت تاپی با همکاری شتاب‌دهنده‌ها برای شرکت‌ها و تقویت استارت تاپ‌های دانشجویی گام مؤثری است که به ایجاد اشتغال و حمایت از تجاری‌سازی کمک می‌کند لذا این مجموعه نیز چهارشنبه راه‌اندازی می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه این دانشگاه با دو هدف توسعه خدمات دانش‌بنیان و زیرساخت‌های کارآفرینی به‌سوی مهارت‌آموزی گام برداشته است، اظهار کرد: نتیجه حرکت به‌سوی دانشگاه کارآفرین، تقویت ارتباط صنعت و جامعه، توسعه دانش، پژوهش و فناوری تقاضامحور، تولید مشاغل جدید، افزایش درامد‌های دانشگاه، اجرای برنامه‌های اشتغال فراگیر و ارتقای رتبه دانشگاه است.

انتهای پیام / ر

دانشگاه صنعتی شاهرود پرچم کارآفرینی را برداشته است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشجویی اورژانس اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۵۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز

به گزارش خبرنگار مهر، پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

در گزارش رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی سال ۲۰۲۴ از جمهوری اسلامی ایران تعداد ۰۰۰ دانشگاه حضور داشته اند که چهار دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

فهرست دانشگاه‌های ایران در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

ردیف رتبه در آسیا دانشگاه
۱ =۵۶ دانشگاه صنعتی شریف
۲ ۶۸ دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۳ =۷۹ دانشگاه علم و صنعت ایران
۴ ۱۰۰ دانشگاه تهران
۵ ۱۱۸ دانشگاه صنعتی شیراز
۶ =۱۲۱ دانشگاه تبریز
۷ =۱۲۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران
۸ =۱۳۱ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۹ ۱۳۳ دانشگاه صنعتی اصفهان
۱۰ =۱۳۶ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۱۱ ۱۴۳ دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۱۲ =۱۵۴ دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳ =۱۶۰ دانشگاه شیراز
۱۴ =۱۸۰ دانشگاه فردوسی مشهد
۱۵ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
۱۶ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کاشان
۱۷ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۱۸ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۱۹ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه کاشان
۲۰ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه ارومیه
۲۱ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی بابل
۲۲ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
۲۳ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۲۴ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی مازندران
۲۵ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قزوین
۲۶ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۲۷ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه محقق اردبیلی
۲۸ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
۲۹ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کردستان
۳۰ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی سهند
۳۱ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۲ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی شاهرود
۳۳ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه اصفهان
۳۴ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه کردستان
۳۵ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
۳۶ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه یزد
۳۷ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی گیلان
۳۸ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایلام
۳۹ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه خوارزمی
۴۰ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه رازی کرمانشاه
۴۱ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه سمنان
۴۲ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه گیلان
۴۳ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه مازندران
۴۴ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
۴۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اراک
۴۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۴۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه بوعلی سینا همدان
۴۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه حکیم سبزواری
۴۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۵۰ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه لرستان
۵۱ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه خلیج فارس
۵۲ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قم
۵۳ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید باهنر کرمان
۵۴ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهرکرد
۵۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۵۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه مراغه
۵۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه صنعتی ارومیه
۵۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه یاسوج
۵۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی زنجان
۶۰ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علامه طباطبایی
۶۱ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه الزهرا
۶۲ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه اراک
۶۳ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه ایلام
۶۴ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی سمنان
۶۵ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شاهد
۶۶ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
۶۷ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه هرمزگان
۶۸ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه قم
۶۹ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه زنجان
۷۰ ۶۰۱+ دانشگاه دامغان
۷۱ ۶۰۱+ دانشگاه پیام نور
۷۲ ۶۰۱+ دانشگاه بیرجند
۷۳ ۶۰۱+ دانشگاه سیستان و بلوچستان
۷۴ رتبه اعلام نشده یک دانشگاه غیرانتفاعی
۷۵ رتبه اعلام نشده دانشگاه صنعت نفت

براساس رتبه بندی تایمز در منطقه آسیا در سال ۲۰۲۴ دانشگاه شینهوا (Tsinghua) و دانشگاه پکن از چین برای پنجمین سال متوالی مقام های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

در مقایسه با چهار دانشگاه در سال گذشته، پنج دانشگاه چین در بین ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارند. دانشگاه ژجیانگ با صعود از رتبه دوازدهم به نهم وارد این گروه شده است. هنگ کنگ و سنگاپور هر کدام با دو دانشگاه، رتبه دوم را در بین ۱۰ دانشگاه برتر دارند.

فهرست ۱۰ دانشگاه برتر آسیا در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

رتبه در آسیا دانشگاه / کشور
۱ Tsinghua University/ چین
۲ دانشگاه پکن / چین
۳ دانشگاه ملی سنگاپور / سنگاپور
۴ دانشگاه فناوری نانیانگ / سنگاپور
۵ دانشگاه توکیو / ژاپن
۶ دانشگاه هنگ کنگ / هنگ کنگ
۷ دانشگاه شانگهای ژیائوتونگ/ چین
۸ دانشگاه فودان / چین
۹ Zhejiang University/ چین
۱۰ دانشگاه چینی هنگ کنگ / هنگ کنگ

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد.

ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

کد خبر 6093841 زهره بال

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • همایش بزرگ حجاج شاهرود
  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز