Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمدمهدی فاتح، رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه با حضور مسئولان، خوابگاه دخترانه شقایق دانشگاه صنعتی شاهرود با ظرفیت ۲۰۰ تخت و ۵۰ اتاق به بهره‌برداری رسید، گفت: این خوابگاه که ظرفیت اسکان ۲۵۰ دانشجو را دارد در زیربنای چهار هزار و ۷۰۰ مترمربع و با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد که هم‌اکنون دانشجو نیز در آن مستقر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن بیان اینکه بالای ۲۰۰ عضو هیئت‌علمی دانشگاه با اهدای کسری از حقوق خود کمک کردند تا این خوابگاه ساخته شود، افزود: ۶۵ درصد دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود غیربومی هستند که تامین نیاز‌های اولیه آن‌ها از جمله خوابگاه در اولویت قرار گرفت.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه این دانشگاه با افت دانشجو مواجه نیست، ابراز داشت: برای ساخت این مجموعه ۵۴۰ میلیون تومان از سوی خیران و یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان توسط وزارت علوم مساعدت شد و همچنین با اختصاص دو میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان سمنان و تخصیص هفت میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان از درآمد دانشگاه، این مجموعه به بهره‌برداری رسید.

فاتح ضمن بیان اینکه سرای دانشجو نیز با زیربنای یک هزار و ۸۷۵ مترمربع و ۳۰ اتاق به بهره‌برداری رسید، تصریح کرد: برای ساخت این بنا چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه صرف شد که سال ۸۸ کلنگ زنی و امروز به افتتاح رسید و این در شرایطی است که هیچ ردیف اعتبار دولتی برای آن منظور نشده بود.

او بابیان اینکه افتتاح این دو مجموعه باعث افزوده شدن ۵۳۰ تخت خوابگاهی در سال جاری‌شده است، افزود: دانشگاه صنعتی شاهرود ازجمله واحد‌های آموزشی کشور محسوب می‌شود که در دفترچه کنکور سراسری اعلام کرد که خوابگاه به همه متقاضیان تعلق خواهد گرفت و لذا به‌جرئت می‌توان گفت هیچ دانشجویی در این دانشگاه بدون خوابگاه نخواهد بود.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه فضای کار اشتراکی استارت تاپی با همکاری شتاب‌دهنده‌ها راه‌اندازی شد، ابراز کرد: این کار به دانشجویان تعلق دارد و لذا از این صاحبان ایده دعوت خواهد شد تا بعد از ارائه آموزش‌های علمی، فنی و تقاضامحور و ضمن مهارت‌آموزی بتوانند صاحب شغل شوند و کالایی را تجاری‌سازی کنند.

فاتح ضمن بیان اینکه ۱۲ استارتاپ دانشجویی در این مرکز فعال هستند، تصریح کرد: فضایی به وسعت ۲۲۰ مترمربع در سالن رایانه خوارزمی به این امر اختصاص پیداکرده است و این کار علمی شکل گرفت تا مهارت‌آموزی به شکل مؤثری نتیجه‌بخش شود.

او ضمن بیان اینکه با توسعه فناوری تجاری‌سازی می‌خواهیم تا به ایجاد اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کمک کنیم، افزود: به این موضوع اندیشه می‌کنیم که چه‌طور خدمات دانش‌بنیان را توسعه دهیم لذا زیرساخت‌های کارآفرینی این دانشگاه مدام در حال گسترش است و معتقدیم یک دانشگاه کارآفرین باید مستمر با اهداف پیش رود.

دانشگاه صنعتی شاهرود ۳۴۰عضو هیئت علمی و هشت هزار و ۷۰۰دانشجو دارد که در چهار پردیس به وسعت ۱۴۰هکتار مشغول فعالیت است.

انتهای پیام / م

۱۲ استارتاپ دانشجویی در دانشگاه صنعتی شاهرود فعال هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین‌زهرا با حضور بیش از ۵۰ کارخانه، شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به‌کار کرد.

این نمایشگاه توسط عباسپور نماینده مردم بویین زهرا در مجلس شورای اسلامی، زینالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، فرماندار بویین‌زهرا، معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین، مدیرکل سازمان صمت، مدیر کل اداره کار و رفاه اجتماعی استان قزوین و شهرستان بویین‌زهرا و مدیران شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی آراسنج، اشتهارد، دانسفهان، نظرآباد، حکیمیه و چرمسازی، مورد بازدید قرار گرفت.

این رویداد با استقبال بسیار خوب دانشجویان و مردم شهرستان بویین‌زهرا در این واحد دانشگاهی در حال برگزاری است. از اهداف این رویداد می‌توان به کاریابی دانشجویان و اجرای طرح پویش، ارتباط موثر بین صنعتگران و دانشگاه و حضور موثری شرکت‌ها و واحد‌های صنعتی در دانشگاه اشاره نمود. این نمایشگاه تا روز ۱۳ اردیبهشت در سالن شهدای گمنام دانشگاه آزاد بویین‌زهرا برقرار بوده و بازدید برای عموم آزاد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز