Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه قراردادی پژوهشی در حوزه اکتشاف با شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه صنعتی شاهرود امضاء شده است، گفت: «کاربرد ژئومکانیک در اکتشاف منابع هیدروکربوری و فناوری‌های نوین حفاری و مهندسی نفت در چاه‌های اکتشافی» عنوان این قرارداد است که با امضای دو وزیر علوم و نفت به انجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن بیان اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود توانسته موقعیت ممتازی در اجرای پروژه‌های کلان نفتی در عرصه ژئومکانیک نفت کسب کند، افزود: دانشگاه این شانس را داشت که با ورود به اجرای بسته دوم قرارداد نفتی بسیار عظیم و ده‌ساله است بتواند به هدف‌گذاری توسعه فناوری و تجاری‌سازی دست یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه قبل از ورود به عرصه فناوری ژئومکانیک، نقشه راه توسعه فناوری ترسیم شد، ابراز داشت: این دانشگاه طی هفته گذشته توانست وارد فاز فناوری و تجاری‌سازی آن شود که سقف این قرارداد بزرگ بالای ۱۰ میلیارد است.

فاتح ضمن بیان اینکه به دنبال ایجاد شبکه نوآوری و فناوری هستیم، تصریح کرد: تدوین و آماده‌سازی ساختار شبکه نوآوری و فناوری ژئومکانیک در صنعت نفت ایران، شناسایی و ارزیابی سازمان‌ها مراکز پژوهشی و شرکت‌ها برای تشکیل کنسرسیوم، مدیریت فناوری حوزه‌های مطالعاتی ژئومکانیک مخازن کربناته، بررسی تحلیل افق آینده فناوری درزمینهٔ ژئومکانیک مخازن کربناته ازجمله اهداف این بسته دوم را شامل می‌شود.

او اظهار داشت: دانشگاه صنعتی شاهرود در عرصه پژوهش این‌گونه گام برداشته است تا با رویکرد توسعه فناوری و تجاری‌سازی بتواند به موفق‌تر عمل کردن کشور در حوزه اکتشاف نفت کمک کند لذا علاوه بر این قرارداد تعداد بسیاری قرارداد با بخش‌های مختلف وجود دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه انجمن علمی ژئومکانیک کشور و سرفصل‌های این رشته توسط همین دانشگاه تعریف‌شده است، ابراز داشت: دانشگاه این افتخار را دارد که توانسته رشته‌های جدید کارشناسی علوم کامپیوتر، کارشناسی شیمی_شیمی کاربردی، کارشناسی مهندسی نقشه‌برداری، ارشد مهندسی معدن_ژئومکانیک نفت، ارشد مهندسی کامپوتر_نرم افزار، ارشد علوم زمین_رسوب‌شناسی و سنگ‌شناسی رسوبی به مجموعه اضافه کند.

فاتح بابیان اینکه دو استاد این دانشگاه توانستند عنوان دانشمند یک درصد برتر دنیا را کسب کنند، اضافه کرد: اینکه دانشگاه در قرارداد‌های نفتی می‌تواند این‌گونه بدرخشد به این دلیل بود که قطب مهندسی معدن کشور هستیم و بر این اساس وزارت علوم مجوز‌های لازم را به دانشگاه داده است.

انتای پیام / م

مشروح امضا تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی و وزارت نفت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تأسیس، موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگان برجسته داشته است.
دکتر علیرضا رهایی افزود: دانش آموختگان این دانشگاه هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل دهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات استادان است.
وی ادامه داد: تلاش استادان در تربیت دانشجویان بسیار باارزش است؛ همچنان که در بیان بزرگان و رهبران ما در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این زمینه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره و اضافه کرد: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر دارد؛ یا در بیانی دیگر که می‌فرمایند: اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلّم قرار می‌دهد.
رهایی خاطرنشان کرد: این دانشگاه به همت استادان منشاء کار‌های بزرگی در کشور است به طوری که در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم و موافقت‌نامه‌ تحقیقاتی بزرگی امضا شد و همچنین موافقت‌نامه‌ دیگری برای به دست گرفتن طرح تحقیقاتی در حوزه دریا و مهندسی دریا قطعی شد.
وی تأکید کرد: تقریباً ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم، اما پیشرفت و به نتیجه رسیدن این طرح‌ها نیازمند همکاری و تلاش استادان است.

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی