Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه دانشگاه درباره ادامه فعالیت معدن بوکسیت تاش نظری نداده است ، گفت: درباره این معدن آدرس غلط نسبت به دانشگاه داده نشود.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ محمدمهدی فاتح ظهر دوشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی دفتر وی، ضمن بیان اینکه قراردادهای بسیاری با وزارت خانه‌های مختلف بسته شد که ازجمله آن‌ها شرکت آلومینای ایران است، ابراز داشت: با توجه به اینکه این شرکت و دانشگاه هر دو دولتی هستند این قرارداد می‌تواند بسته شود و هزینه تحقیقاتی نیز به عهده شرکت مذکور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهید معدن بوکسیت تاش را بازگشایی کنید چرا آدرس غلط به دانشگاه صنعتی شاهرود می‌دهید، افزود: دانشگاه در حکم یک مقام مسئول در این حوزه نیست که بتواند ورود کند.

آب موضوع قرار داد بوده است

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه در قرارداد مذکور فقط در مورد آب بحث شده است، ابراز داشت: نباید با هر تصمیمی که پیرامون معدن بوکسیت تاش شاهوار گرفته می‌شود مورد دستاویز قرار گیرد موضوع قرارداد تحقیقاتی موضوع کمیت و کیفیت منابع آب منطقه تحت تأثیر کانسارهای بوکسیت تاش است.

فاتح بابیان اینکه در نظام دانشگاهی این اصل توجه را باید داشت که استاد مستقل در حوزه کاری خودش و من رئیس دانشگاه هستم نه پادگان نظامی، تصریح کرد: چرا در شرایطی که باید هیئت‌علمی همانند معلم به‌صورت مستقل عمل می‌کند بخواهد شرافت خود را بفروشد.

وی ضمن بیان اینکه ارزیابی پیرامون آب انجام و آزمایش‌های مربوط زیر نظر آزمایشگاه معتبر به انجام رسید، افزود: قطعاً نتیجه‌ای که از این روند حاصل می‌شود پیرامون آب بود اینکه با این گزارش‌ها چه تصمیمی گرفته خواهد شد بر عهده مقام مسئول است.

چندی پیش نامه‌ای با سربرگ دانشگاه صنعتی شاهرود و به امضای چند استاد منتشر شد که در آن نتایج تحقیقات آب در شاهوار بیان شده بود این اساتید در قرار دادی که هزینه آن را شرکت آلومینا پرداخت کرده، سلامت آب را تائید کرده بودند. آلودگی آب و ادامه فعالیت‌های معدن بوکسیت تاش مورد مناقشه است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فعالیت معدن بوکسیت تاش دانشگاه شاهرود دانشگاه صنعتی شاهرود معدن بوکسیت تاش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی