Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:13:17 GMT

ارتقای سامانه جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی شاهرود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۳۶۲۷

ارتقای سامانه جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی شاهرود

محمد مهدی فاتح روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با راه اندازی این سامانه تعداد کاربران این دانشگاه به بیش از ۲ هزار نفر افزایش یافت.

 وی با بیان اینکه سامانه مدیریت یادگیری (L M S ) تجهیز، تقویت و توسعه داده شد، تصریح کرد: با ارتقای این سامانه می توان تمامی نشست ها، کلاس های تمرین و آزمون ها را به صورت برخط انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاتح با اشاره به اینکه سال جدید تحصیلی از پنجم مهر به صورت رسمی آغاز می شود، ابرازداشت: تا شروع رسمی سال تحصیلی حالت های پایلوت این سامانه هم تکمیل خواهد شد.

جایگاه دانشگاه صنعتی شاهرود در شهرستان

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به اینکه فعالیت این دانشگاه برای هزار نفر استاد، کارمند و کارگر ایجاد اشتغال کرده . اظهار داشت: مردم شاهرود به این دانشگاه ، افتخار می کنند و برای همه ارزشمند است.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی نقش یک بنگاه اقتصادی برای شهر را ایفا می کند، اظهار داشت: سالانه بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از کنار فعالیت این دانشگاه به شهر منفعت می رسد.

فاتح با اشاره به اینکه هم اکنون پذیرای ۲۵۰۰ دانشجوی بومی هستیم، تصریح کرد: با فعالیت این دانشگاه از رفتن دانشجویان بومی به دیگر شهرها جلوگیری شده و خانواده ها از این بابت ابراز رضایتمندی می کنند.

ضرورت ادامه آموزش مجازی در دوران کرونایی

فاتح با بیان اینکه اولویت کار سلامتی دانشجویان، استادان و کارمندان است، گفت: از اوایل اسفندماه پارسال با شیوع ویروس کرونا آموزش های غیر حضوری در دستور کار قرار گرفت.

وی نگهداشتن دانشجو در دانشگاه با شیوع ویروس کرونا را مخاطره آمیز خواند و تصریح کرد: با شروع آموزش های غیر حضوری دانشگاه تعطیل نشد بلکه نوع آموزش تغییر یافت و فعالیت استادان مضاعف گردید.

رییس دانشگاه صنعتی با اشاره به اینکه در این تغییر رویه مقاومت هایی بود، افزود: در ترم گذشته تمامی دروس و امتحانات به صورت غیرحضوری انجام شد.

فاتح به همکاری این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی هم اشاره کرد و گفت: از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا تمامی امکانات این دانشگاه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت تا  شهروندان از خدمات بهتری برخوردار شوند.

تمامی متقاضیان غیربومی دارای خوابگاه هستند

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به اینکه تمامی دانشجویان متقاضی خوابگاه گرفتند، افزود: بهره برداری از خوابگاه شقایق، سرای دانشجو و سرای پژوهش با افزایش ۵۳۰ تخت در سال ۱۳۹۸ انجام شد.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از دانشجویان این دانشگاه غیربومی هستند، تصریح کرد: هم اکنون سرانه فضای خوابگاه ملکی در این دانشگاه ۴.۹ متر مربع و سرانه فضای کالبدی(باز) برای هر دانشجو ۲۱.۴ متر مربع است.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود  اظهارداشت: پارسال  ۶ رشته جدید و امسال هم ۲ رشته جدید کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش زلزله و کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش فرآیند جداسازی به رشته های این دانشگاه اضافه شد.

جایگاه دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی جهانی

فاتح با بیان اینکه بر اساس رتبه بندی جهانی "تایمز" امسال این دانشگاه به همراه ۴۷ دانشگاه ایران در جمع هزار و ۵۲۷ دانشگاه برتر جهان قرار دارد، افزود: این رتبه بندی از ۱۳ شاخص در قالب پنج معیار کلی با وزن آموزش ۳۰ درصد، پژوهش ۳۰ درصد، استنادات ۳۰ درصد، وجهه بین المللی ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت ۲.۵ درصد بهره گرفته است.

رییس دانشگاه صنعتی با اشاره به اینکه پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین المللی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می‌دهد، ابراز داشت: بر اساس این رتبه بندی در سال ۲۰۲۰ دانشگاه صنعتی شاهرود بین دانشگاه های آسیایی در رتبه  ۱۳۸  و با فاصله ۲ پله ای با دانشگاه سمنان در یک گروه قرار دارد.

وی با بیان اینکه بر حسب نوع رتبه بندی و موضوع ممکن است یک دانشگاها در رتبه های مختلفی قرار گیرد، ابراز داشت: بر اساس نظام رتبه بندی "نیچر ایندکس" این دانشگاه در موضوع فیزیک در مقام نهم قرار دارد.

شاخص های ارزیابی دانشگاه صنعتی شاهرود

فاتح در خصوص وضعیت کیفی اعضای هیات علمی این دانشگاه هم گفت: سرانه ارائه مقالات به ژورنال" ISI" در سال ۱۳۹۳ برای هر عضو ۰.۹۶ بوده که این آمار در سال ۱۳۹۸ به ۲.۲۲ برای هر عضو هیات علمی رسیده است.

وی از نام استادان محمد حسین احمدی و ماشاءالله رضا کاظمی یاد کرد و افزود: این استادان جزو دانشمندان یک درصد برتر جهان هستند و با فعالیت در هیات علمی این دانشگاه ما را یاری می کنند.

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود هیات های علمی را پیشران توسعه در فضای علمی هر دانشگاه دانست و تصریح کرد: این دانشگاه امسال با جذب ۳۳۹ نفر با یک نگاه راهبردی برای توانمند سازی هیات علمی اقدام نموده است.

عضو هیات علمی  دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از شاخص های عملکرد یک دانشگاه را نسبت کارمند به هیات علمی خواند و ابراز داشت: این نسبت در سال ۱۳۹۸ در این  دانشگاه  ۰.۷۵ است که هر چقدر این نسبت کمتر باشد نشان دهنده کارایی بهتراست.

فاتح یکی دیگر از شاخص ها برای ارزیابی و عملکرد، نسبت دانشجو به هیات علمی خواند و گفت: نسبت این شاخص در سال ۱۳۹۸ در این دانشگاه ۲۲.۴ است.

نقشه راه فعالیت های دانشگاه صنعتی 

وی کارآفرینی، مهارت افزایی و توسعه اشتغال را مهمترین راهبرد این دانشگاه خواند و افزود:همکاری پژوهشی با دستگاه های اجرایی، خدمات ورزشی، فرهنگی و رفاهی به شهروندان در دستور کار قرار دارد.

فاتح با بیان اینکه این دانشگاه به سوی دانشگاه کارآفرین گام بر می دارد، ابرازداشت: تشکیل کمیته کارآفرینی، تاسیس اداره کارآفرینی، تاسیس مرکزآموزش های آزاد، حمایت از مرکز رشد فناوری های نوین، تاسیس مرکز تخصصی آپا(آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد سایبری)، تاسیس شتاب دهنده و فضای کار اشتراکی، تاسیس اولین مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی و تاسیس شرکت دانش بنیان دانشگاهی برای رسیدن به این هدف محقق شده است.

وی نتایج حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین را این گونه خواند: تقویت ارتباط با صنعت و جامعه، تربیت دانش آموختگان کارآفرین، توسعه دانش، پژوهش و فناوری تقاضا محور، تولید مشاغل جدید، افزایش درآمدهای دانشگاه، اجرای برنامه اشتغال فراگیر و ارتقای رتبه دانشگاه است.

ایجاد مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود هدف از راه اندازی مرکز هدایت شغلی را این گونه عنوان کرد: مشاوره شغلی و بازار کار به دانشجویان، معرفی جویندگان کار به مراکز مهارت آموزی دانشگاهی، پیگیری امور بیمه بیکاری، پیگیری امور آزادسازی مدرک تحصیلی، ساماندهی دوره های کارآموزی و کارورزی، ارائه خدمات جامع کاریابی، ساماندهی کار پاره وقت و تمام وقت تخصصی، برگزاری سمینارهای عمومی کاریابی و استخدام ، برگزاری نمایشگاه کار و مسابقات طرح و ایده است.

عضو هیات علمی این دانشگاه از ارائه خدمات مشاوره مهندسی و آزمایشگاهی به شهروندان خبرداد و اظهار داشت: آموزش، پیشگیری از بیماری و آسیب های اجتماعی ، همایش سالانه سلامت و زندگی، برگزاری همایش های مختلف علمی ، برگزاری کنکور سراسری و آزمون های رسمی از دیگر اقدامات این دانشگاه است.

فاتح با بیان اینکه  دانشگاه ها مرکز دانایی و نقش آنان در جامعه ارزنده و کلیدی است، افزود: امسال احداث و بهره برداری از طرح های عمرانی در اولویت های کاری قرار دارد و در همین راستا تکمیل دانشکده های برق، کشاورزی و ورزشگاه آزادی در دستور کار است.

امضای تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی ریاست جمهوری

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود از امضای نخستین تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی ریاست جمهوری در استان سمنان خبر داد و افزود: این تفاهم نامه همکاری به ارزش ۱۰ میلیارد ریال جهت جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور و توسعه همکاری های علمی و پژوهشی است.

فاتح از کسب موفقیت ممتاز در اجرای طرح ژئو مکانیک نفت خبر داد و افزود: گام نخست اجرای این طرح تدوین نقشه راه توسعه فناوری و گام دوم توسعه فناوری و تجاری سازی بود که این تفاهم نامه پژوهشی در حوزه اکتشاف با شرکت ملی نفت ایران به مدت ۱۰ سال با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال و ۱.۱ میلیون یورو منعقد گردید.

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی شاهرود در سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۷۷ قرار داد طرح تحقیقاتی در جهت همکاری با صنعت کشور منعقد کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا شاهرود پایگاه رتبه‌بندی تایمز آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شاهرود پایگاه رتبه بندی تایمز آموزش مجازی ویروس کرونا شاهرود پایگاه رتبه بندی تایمز آموزش مجازی اخبار کنکور عضو هیات علمی ویروس کرونا سال ۱۳۹۸ تفاهم نامه رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟

فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق قانون، معلمان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون باید یک سال در دانشگاه فرهنگیان دوره‌های مهارتی معلم و آموزش‌های لازم را دیده و  امتحان بدهند.

وی با بیان این که معلمان ماده ۲۸ پس از قبولی در امتحانات دانشگاه فرهنگیان به استخدام وزارت آموزش و پرورش در می‌آیند؛ افزود: امسال به دلیل کمبود معلم متاسفانه قبول شدگان آزمون استخدامی بدون آموزش‌های لازم به کلاس‌های درس رفتند. البته این معلمان حین خدمت آموزش‌های لازم را می‌بییند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که دانشجو‌معلمان فارغ التحصیل نیز رتبه بندی می‌شوند؛ افزود: سامانه رتبه بندی برای دانشجو معلمان فارغ‌التحصیل باز شده و آن‌ها در حاضر حاضر مدارک مورد نیاز را  در سامانه ثبت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند