Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه در فضای فعلی شیوع کرونا بهترین آرایش رزمی دانشگاه‌ها آموزش غیرحضوری است، گفت: سامانه مدیریت یادگیری (LMS) تجهیز، تقویت و توسعه داده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهرود، همزمان با هفته دفاع مقدس، دانشگاهیان و طلاب حوزه‌های علمیه شهرستان شاهرود با غبارروبی شهدای گمنام آرمیده در دانشگاه‌های این شهرستان و قرائت فاتحه با آرمان‌های شهیدان تجدیدمیثاق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم با حضور دانشگاهیان و طلاب حوزه‌های علمیه شهرستان شاهرود، فرمانده و اعضای بسیج دانشجویی، فرمانده و اعضای بسیج ادارات، رئیس و کارکنان بنیاد شهید انقلاب اسلامی، اعضای جمعیت هلال احمر شهرستان شاهرود و تعدادی از مسئولان برگزار شد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در حاشیه این مراسم گفت: امروز برای احوالپرسی با شهیدان اینجا جمع شدیم، شهدایی که هستی و جان خود را فدا و مردانه با دشمن پیکار کردند.

محمدمهدی فاتح با بیان اینکه امروز ملت ایران همراه ما هستند، بیان کرد: هیچ‌گاه یاد شهیدان را فراموش نکرده و همگی به پهنه وسعت سرزمین‌مان همراه یکدیگر بوده‌ایم.

حماسه پیکار مدافعان سلامت علیه کووید ـ 19

وی با یادآوری مراسم پرشور تشییع شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: مردم در تشییع پیکر شهید سلیمانی حضور حماسی داشتند و این صحنه در عرصه‌های مختلف تکرار می‌شود، چراکه قدرشناسی، نوع‌دوستی و همنوایی ملت ایران است که انقلاب اسلامی را سرپا نگه داشته است.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه این حماسه این روزها با پیکار مدافعین سلامت ادامه دارد و پرچم به دست ایشان است به تغییرات پیش آمده به واسطه شیوع ویروس کرونا در ابعاد مختلف کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما ملت زنده‌ای هستیم که با پشتوانه فضای عطرآگین شهادت با تمام توان پای کار ایستاده‌ایم، همانطور که در ابتدای شیوع این بیماری ملت ما بسیجی‌وار وارد صحنه کار و همدلی شد و تلاش کرد کمبودها و ضعف‌های پیش آمده را برطرف کند.

فاتح یادآور شد: این همنوایی موجب می‌شود مدافعان سلامت برای حفظ سلامتی مردم از راحتی خود بگذرند و البته در کنار ایشان مردم نیز مشارکت می‌کنند. روزهای اول ماسک و مواد بهداشتی کم بود، اما با همت مردم و دانشگاه‌‌ها مردم بسیج شدند و به تولید ماسک و مواد بهداشتی در حد توان خود پرداختند، به گونه‌ای که اکنون دیگر کمبود مواد بهداشتی و ماسک و ... احساس نمی‌شود.

وی متذکر شد: مجموعه دانشگاه صنعتی شاهرود با شیوع کرونا بلافاصله خود را با شرایط پیش آمده تطبیق داد، به نحوی که در همه عرصه‌های کشور شاهد این پایداری و استقامت بوده‌ایم.

رونمایی از سامانه جامع آموزش مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود

استاد دانشگاه صنعتی شاهرود به رونمایی از سامانه جامع آموزش مجازی (LMS ) در این دانشگاه اشاره کرد و چنین توضیح داد: آغاز سال تحصیلی جدید در قیاس با سال‌های گذشته پیشرفت‌های چشمگیری داشته است و از چهار کلاس درسی نیمسال گذشته به 200 کلاس برخط در نیمسال تحصیلی جدید توسط سامانه جامع آموزش برخط این دانشگاه ارتقا یافته است.

فاتح تبیین کرد: تعداد کاربران آموزش برخط دانشگاه صنعتی شاهرود به بیش از 2 هزار نفر افزایش یافته که این نشانه آماده به رزم بودن دانشگاه و آرایش جنگی گرفتن در برخورد با معضلات و چالش‌های مختلف در کشور است.

وی با بیان اینکه در فضای فعلی بهترین آرایش رزمی دانشگاه‌ها آموزش غیرحضوری است، تصریح کرد: سامانه مدیریت یادگیری (LMS) تجهیز، تقویت و توسعه داده شده است و با استفاده از این سامانه می‌توان تمام نشست‌ها، کلاس‌های تمرین و آزمون‌ها را به صورت برخط انجام داد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، یکی از مهم‌ترین عرصه‌هایی که هرگز نباید فراموش شود را عرصه اقتصادی دانست و تأکید کرد: ما در یک رزم اقتصادی بزرگ هستیم و همه باید تلاش و کوشش کنیم که آفت‌ها و عوارض را کم کنیم و شما دیدید که مردم با چه سخاوتی پای کار آمدند و دست عزیزانی که به خاطر کرونا با مشکلات اقتصادی مواجه شده بودند را گرفتند.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: شاهرود آموزش غیرحضوری دانشگاه صنعتی شاهرود رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار