Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@02:44:43 GMT

انعقاد قراردادهای پژوهشی در حوزه اکتشافات نفت

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۴۲۳۳۴

انعقاد قراردادهای پژوهشی در حوزه اکتشافات نفت

محمدمهدی فاتح در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شاهرود، با تأکید بر اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود در حال حرکت به‌سوی دانشگاه کارآفرین است، اظهار کرد: ایجاد تشکیلات کارآفرینی، حمایت از کارآفرینان، راه‌اندازی مرکز تخصصی آپا، تأسیس شتاب‌دهنده و فضای کار اشتراکی، اولین مرکز هایت شغلی و کاریابی تخصصی، شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی، مرکز آموزش‌های آزاد، اداره کارآفرینی و مرکز رشد فناوری‌های نوین انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تقویت ارتباط با صنعت و جامعه، تربیت دانش‌آموختگان کارآفرین و توسعه دانش، پژوهش و فناوری تقاضامحور، تولید مشاغل جدید، افزایش درآمدهای دانشگاه و اجرای برنامه اشتغال فراگیر در حال توسعه است.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به اجرای پروژه ژئومکانیک نفت افزود: توسعه فناوری و تجاری‌سازی و انعقاد قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشافات نفت در دستور کار است.

فاتح گفت: با ۱۷۷ سازمان ملی و شرکت بزرگ قرارداد بستیم و رشد قراردادهای ما از ۱۹ قرارداد در سال ۱۳۹۳ به ۱۷۷ قرارداد در سال ۱۳۹۸ رسیده و این‌ها نشانه پویایی دانشگاه صنعتی شاهرود است.

وی با اشاره به قرارداد تحقیقاتی دانشگاه صنعتی شاهرود با شرکت آلومینای ایران (معدن بوکسیت تاش) گفت: این قرارداد در راستای ارزیابی تأثیر بوکسیت‌های کانساری معدن تاش بر کمیت و کیفیت منابع آب منطقه در سال ۱۳۹۷ به مدت 6 ماه با اجرای دکتر غلامحسین کرمی انجام شد.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه استاد در ارزیابی خود مستقل بوده و ارزیابی دارد، گفت: این امر را در آزمایشگاه معتبر آزمایش کردند و نتیجه‌ای بیرون آمده که فقط در مورد آب است و گزارش در مورد بازگشایی معدن نیست.

فاتح بیان کرد: ما مقام مسؤول نیستیم که اظهارنظر کنیم و باید مراقب باشیم که اساتید را زیرسؤال نبریم و آماج تهمت قرار ندهیم.

انتهای پیام/۷۴۰۳۶/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فناوری دانشگاه نفت دانش رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دانشگاه صنعتی شاهرود اشتغال فراگیر دانش آموختگان پژوهش و فناوری پژوهش دانشگاه صنعتی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

امیرشنوا افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر