Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی فاتح در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه جایگاه جهانی دانشگاه صنعتی شاهرود خوشبختانه با تلاش و کوشش اعضای هیئت علمی، مدیریت دانشگاه و همچنین اساتید محقق شده است، تاکید کرد: خوشبختانه در رتبه بندی، مقالات isi رشد مقالات دانشمندان برتر مقالات پر استناد و دیگر فاکتورها و شاخص‌ها در سطح ایران، آسیا و جهان شاهد رشد خوبی در حوزه دانشگاه بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رشد و تحقق رتبه‌های برتر دانشگاه صنعتی شاهرود خوشبختانه باعث شد تا این دانشگاه در سطح کشور به یک برند تبدیل شود، ابراز کرد: در بسیاری از رشته‌ها امروز دانشگاه صنعتی شاهرود در سطح کشور نمونه و مدارج علمی یگانه‌ای دارد.

کسب مدارج علمی

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود از انعقاد ۴۱ قرارداد بزرگ با سازمان‌های ملی و شرکت‌ها برای سال جاری خبر داد و گفت: شاهد افزایش ۲۵ درصدی قرار دادهای دانشگاه نسبت به سال گذشته هستیم و این نشان می‌دهد که دانشگاه توانسته از لحاظ جایگاه‌های علمی به مدارج خوبی دست یافته و به نوعی رفرنس بدل شود.

فاتح با بیان اینکه تحقق هفت میلیارد تومان تفاهم‌نامه همکاری نشان می‌دهد دانشگاه بدون دلیل در زمینه رشد کیفی و علمی اقدامی را صورت نداده است، گفت: دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی تایمز در حوزه فناوری و مهندسی با تراز ۶۰۱ تا ۸۰۰ جهان در جایگاه ششم کشور قرار گرفته که دستاوردی بزرگ برای جوامع دانشگاهی استان سمنان و همچنین مردم شهرستان شاهرود محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود هم‌تراز دانشگاه سمنان است و در علوم پایه نیز در رتبه چهارم قرار دارد، ابراز کرد: ارتقای رتبه جز در سایه کوشش و اهتمام اعضای هیئت علمی و دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود ممکن نبوده است.

حضور دانشمندان توانمند جهان در شاهرود

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ارتقای دانشگاه را فرصتی برای ارتقای تولیدات علمی و کمک به صنایع در راستای تحقق شعار سال مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و گفت: امروز یکی از افتخارات دانشگاه توان علمی اساتید و متخصصان دانشگاه است که مدارج علمی را در ایران و جهان طی کرده‌اند.

فاتح با بیان اینکه ۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در زمره دانشمندان دو درصد جهان هستند، تاکید کرد: این نشان می‌دهد که شاهرود دارای چه ظرفیت عظیم علمی و استراتژیکی در زمینه‌های فناوری و دانش دارد.

کد خبر 5098887

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مهدی فاتح دانشگاه صنعتی شاهرود دانشگاه های ایران ویروس کرونا شیراز شب یلدا آمار کرونا بوشهر کرمانشاه شهرکرد شیوع کرونا قاسم سلیمانی بارش برف گرگان عکس استانها بارش باران لیگ برتر فوتبال ایران دانشگاه صنعتی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام صیادی به مناسبت روز ماما ضمن قدردانی از خدمات جامعه مامایی در جهت ارتقای سلامت مادر و نوزاد مطرح کرد: در استان البرز بیش از یک هزار و ۲۰۰ ماما در بخش‌های بهداشت، درمان و آموزش فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۲۱۲ نفر در بخش خصوصی و ۹۳۱ نفر در بخش دولتی و ۶۴ نفر در بخش تأمین اجتماعی هستند.

وی با اشاره به اینکه هفته ملی ماما با شعار «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، گفت: جامعه مامایی در راستای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند. در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز عنوان کرد: این استان در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه دوم کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است. طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد.

صیادی ادامه داد: این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان البرز که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد. یکی از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی در ارتقای جامعه مامایی افزایش تعداد ماماهای شاغل در بیمارستان کمالی است تا به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

کد خبر 6096409

دیگر خبرها

  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند