Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

بر اساس اطلاعات منتشر شده، کمتر دانشگاه شهرستانی مانند دانشگاه صنعتی شاهرود را می توان یافت که همپای دانشگاه مرکز استان رشد کرده باشد. نگاه راهبردی و اقدامات، سهم بسزایی در این پیشرفت داشته است. البته، برخورداری از بودجه‌ی ملی و ارکان مستقل تصمیم سازی مانند هیات امنا، هیات ممیزه و هیات جذب مستقل، فرصت راهبری موثر را به دانشگاه داده و پس از این هم با تاکید وزیر علوم مبنی بر حفظ هویت مستقل دانشگاه‌ها، اینچنین خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاهی که اینک جایگاه ارزشمندی در سطح ملی و جهانی کسب نموده است و در مدیریت استانی آموزش عالی، ضمن حفظ هویت مستقل خود با نظر مثبت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیریت دوره‌ای در استان سمنان را به عهده گرفته است.

دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۱ با کسب رتبه جهانی (۸۰۰ - ۶۰۱) در مهندسی و فناوری در رتبه ششم و در علوم پایه در رتبه چهارم دانشگاه های صنعتی ایران ایستاده است. بعلاوه، دانشگاه یک درصد پر استناد جهان نیز شده است.

در این دانشگاه، جذب هیات علمی توانمند، انتشار مقالات معتبر بین المللی، عقد قراردادهای تحقیقاتی، ایجاد زیرساخت های دانشگاه کارآفرین، تجهیز آزمایشگاه ها، آموزش مجازی و تکمیل پروژه های نیم ساخته از رشد فزاینده ای برخوردار بوده است. خوابگاه‌های این دانشگاه نیز آنقدر توسعه یافته اند که به تمام متقاضیان، خوابگاه ارائه می‌شود.

به روایت مرکز جذب اعضای هیات علمی، دانشگاه صنعتی شاهرود رتبه یازدهم دانشگاه های کشور را در جذب کسب نموده است و هم اکنون از ۳۴۰ عضو هیات علمی برخوردار است. اساتید توانمندی که ده تن از آنان در سال ۲۰۲۰ در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته اند. چاپ مقالات این دانشگاه، از سرانه ۲/۲ مقاله ISI به ازای هر هیات علمی و رشد ۱۲۴ مقاله در سال خبر می دهد. این دانشگاه با شاخص دانشجو/استاد ۲۲ به یک در وضعیت آموزشی مطلوب و با شاخص کارمند/استاد ۰/۷۵ جزو چابکترین دانشگاه های ایران قرار دارد.

نگاه راهبردی دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر محمدمهدی فاتح، رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، از نگاه راهبردی دانشگاه در بازه‌ی سال‌های ۹۳ تا ۹۹ سخن گفته است که به شرح ذیل است:

توجه به وظیفه ملی و نقش بین المللی،
اخلاق‌مداری، قانونگرایی و خردورزی،
بهبود شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی،
تقاضامحوری در آموزش و پژوهش،
حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین،
توجه به نیازها و تلطیف فضای اجتماعی،
تعقیب سیاست‌های اقتصادی،
توسعه دانشگاه،
آمادگی در کرونا.
دکتر فاتح پیرامون اقدامات دانشگاه در تحقق نگاه راهبردی، عناوین زیر را برشمرد:

جذب هیات علمی توانمند،
ایجاد زیرساخت‌های کارآفرینی و سازوکارهای درآمدزایی،
تقویت و تشویق فعالیت‌های پژوهشی، فناوری و کارآفرینی،
تجهیز آزمایشگاه ها، کارگاه ها و تقویت دروس عملی،
تقویت همدلی، تکریم، تقدیر و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی،
کمک‌های معیشتی و رسیدگی به حقوق قانونی،
توجه به رتبه جهانی و توسعه همکاری های بین المللی،
افزایش درآمدهای پژوهشی و اختصاصی،
صرفه جویی، اولویت بندی تقاضاها، تکمیل پروژه های نیم ساخته،
تامین خوابگاه برای همه متقاضیان و جلب کمک خیرین،
آموزش فعال مجازی و تقویت زیرساخت‌ها،
پیگیری تصویب تشکیلات تفصیلی جدید و اخذ اسناد دانشگاه.
همدلی و تکریم: رمز موفقیت دانشگاه

دکتر فاتح با تبریک موفقیت های همکارانش، همدلی و تکریم را رمز موفقیت دانشگاه می داند. اساتید و کارمندان این دانشگاه به صورت فراگیر در کمک به زلزله زدگان، سیل زدگان و آسیب دیدگان اقتصادی کرونا شرکت کرده اند. ساخت یک خوابگاه دخترانه با اهدای حقوق داوطلبانه اساتید در سال ۱۳۹۴ آِغاز و در سال ۱۳۹۸ به بهره برداری رسیده است. ده ها پروژه‌ی عمرانی شامل خوابگاه، دانشکده، کارگاه و مسجد به بهره برداری رسیده اند. همچنین نوسازی پردیس زیبای معدن آموزشی و خوابگاه های قدیمی به اتمام رسیده است.

حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین

دانشگاه صنعتی شاهرود از سال ۱۳۹۴ در حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین، گفتمان کارآفرینی را ترویج و در یک حرکت جمعی با ایجاد زیرساخت های لازم به توسعه کارآفرینی پرداخته است و تا کنون تشکیلات کارآفرینی به شرح زیر در این دانشگاه ایجاد شده است:
۱۳۹۵ مرکز رشد مشترک با پارک،
۱۳۹۶ تشکیل کمیته کارآفرینی،
۱۳۹۶ تاسیس اداره کارآفرینی،
۱۳۹۶ تاسیس مرکز آموزش های آزاد،
۱۳۹۸ تاسیس مرکز تخصصی آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد سایبری)،
۱۳۹۸ تاسیس شتاب دهنده و فضای کار اشتراکی،
۱۳۹۹ تاسیس مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی،
۱۳۹۹ تاسیس شرکت دانش بنیان دانشگاهی.

در همین حال، این دانشگاه با اقدام بموقع در برابر همه گیری کرونا با ایجاد زیرساخت قوی در آموزش مجازی، کلیه کلاس ها را به صورت آنلاین برگزار می کند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری شامگاه چهارشنبه در مراسم بزرگداشت روز معلم که با حضور ۱۵۰ نفر معلمان نمونه مدارس آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد در مجتمع آرمان مشهد برگزار شد به جایگاه والای معلم اشاره و اظهار کرد: باید قدرشناس معلم باشیم؛ چرا که حضرت علی (ع) می‌فرمایند: هرکس که من چیزی یاد دهد تا آخر عمر مدیونش هستم.

فرماندار مشهد تصریح کرد: همه ما بیشتر از معلم به پدر و مادر خود مدیون هستیم و همین پدر و مادر در سر کلاس معلم الفبای تربیت فرزند را آموختند.

وی خاطرنشان کرد: علما، نخبگان، دانشمندان، قهرمانان و دیگر گروه‌های جامعه مدیون تلاش معلمان هستند؛ از این رو باید معلمان به نقش و جایگاهی که دارند افتخار کنند.

داوری خاطرنشان کرد: معلمان ادامه دهنده راه انبیا هستند و ما نیز که هر چه آموختیم از معلمان بوده باید با افتخار دست این عزیزان را ببوسیم.

فرماندار مشهد تاکید کرد: در جامعه ما نقش معلم به‌خوبی در سطح جامعه دیده شده و اگر نمی‌بودند این معلمان دلسوز و فداکار، در کشورمان از وجود متخصصان، نخبگان، پزشکان، مهندسان و دیگر چهره‌های تأثیرگذار برخوردار نبودیم.

هیئت ورزش‌های همگانی مشهد بزرگترین افتخارش خدمت به مردم حاشیه شهر بود

همچنین مهدی جهان‌میهن، رئیس هیأت ورزش‌های همگانی مشهد هم در این مراسم، اظهار کرد: با همکاری بخش مرکزی مشهد به عنوان بزرگترین منطقه کشور، محله سفلی به عنوان بزرگترین محله کشور و اداره آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد به عنوان بزرگترین منطقه آموزش و پرورش کشور تلاش‌های زیادی در جهت برگزاری این مراسم باشکوه در جوار ملکوتی حضرت رضا (ع) برگزار شد.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی مشهد افزود: هیأت ورزش‌های همگانی مشهد بزرگترین افتخارش خدمت به مردم در مناطق مختلف شهر امام هشتم (ع) به‌ویژه مناطق محروم و کم برخوردار بوده و هرگاه که برنامه‌ای داریم اولویت اولمان مردم عزیز مناطقی همچون منطقه سفلی هستند.

گفتنی است؛ در این مراسم از ۱۵۰ نفر معلمان نمونه مدارس آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد که با انتخاب اولیای دانش‌آموزان مشخص شده بودند با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6094823

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند