Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شاهرود از محصول هایتک خود در حوزه چاپ زیستی رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، شرکت دانش بنیان سوبا مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شاهرود که در زمینه طراحی و تولید چاپگر‌های سه بعدی فعالیت دارد، خرداد ماه ۱۴۰۱ از محصول هایتک خود در حوزه چاپ زیستی، در محل سالن همایش‌های پارک علم و فناوری استان سمنان و با حضور جمعی از مسئولین استانی و فعالان حوزه سلامت و فناوری‌های وابسته، رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این محصول که با عنوان چاپگر سه بعدی زیستی شناخته می‌شود توانایی چاپ انواع جوهر‌های زیستی، پلیمر‌های طبیعی و پلیمر‌های سنتزی را دارد.

امیر مهدوی از مدیران این شرکت دانش بنیان در این رابطه گفت: جوهر‌های زیستی که عمدتا ترکیبی از سلول‌های زنده و پلیمر‌های پزشکی هستند در تولید بافت زنده به کار گرفته شده و در کاربرد‌های هایتک پزشکی و مهندسی بافت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی همچنین افزود: بسته به نوع سلول کشت شده در آزمایشگاه و ترکیب آن با پلیمر مناسب، امکان پرینت بافت‌های مختلف بدن انسان و سایر موجودات زنده وجود دارد. پوست، استخوان و غضروف به عنوان رایج‌ترین بافت‌های تولید شده در این روش هستند که در کاربرد‌های پیوند اعضا و جایگزینی با بافت‌های آسیب دیده مورد استفاده قرار می‌گیرند. هم‌اکنون پرینت زیستی گوش، قرنیه چشم و استخوان به عنوان محصولات این نوع از چاپگر‌ها در کشور‌های پیشرفته دنیا صورت پذیرفته و در کاربرد‌های بالینی مورد استفاده موفق قرار گرفته است.

مهدوی اظهار داشت: چاپگر زیستی تولید شده در شرکت دانش بنیان سوبا توانایی چاپ پلیمر‌های ژلاتینی، پلیمر‌های ترموپلاست، پلیمر‌های ترموست و UV Curable را در دمای حداکثر ۲۸۰ درجه سانتی‌گراد و تحت تابش uv با طول موج ۳۶۰ نانومتر دارد و بدین ترتیب طیف وسیعی از پلیمر‌ها و جوهر‌های زیستی مورد استفاده در حوزه‌های پزشکی و مهندسی بافت را پشتیبانی می‌کند.

شایان ذکر است؛ این محصول با سیستم تزریق پیشرفته و کم‌نظیر کاربری آسانی برای اپراتور مربوطه در حوزه چاپ زیستی به همراه آورده است.

هم‌اکنون محصول مذکور به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فروخته شده و در موضوعات پژوهشی پیشرفته مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

امیر مهدوی و محمد عباسی مدیران این شرکت دانش بنیان از رونمایی از محصولی مشابه، اما راهبردی در این حوزه در آینده نزدیک خبر دادند.

لازم به ذکر است؛ شرکت دانش بنیان سوبا (sooba۳d.com) به عنوان یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه ساخت افزایشی (چاپگر‌های سه بعدی) فعالیتی در سطح ملی داشته و محصولات این شرکت به شکل فرا استانی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری دانش بنیان وزارت علوم دانشگاه صنعتی شاهرود شرکت دانش بنیان مورد استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • دستیابی به دانش فنی ساخت پلیمر‌های نسوز
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان